Author Topic: Aura  (Read 24147 times)

iGarikoitz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: +8/-0
    • View Profile
    • YouTube
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #15 on: April 23, 2017, 01:31:33 PM »
Please Pieter Hulshoff I need the <video> tag of the layout to stop when loading a game. Background video is heard while playing the game.
« Last Edit: April 23, 2017, 01:33:51 PM by igarikoitz »

Pieter Hulshoff

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1117
  • Karma: +18/-0
    • View Profile
    • Towel 42
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #16 on: April 23, 2017, 01:49:13 PM »
When does it do that? With all emulators or just some or ...? RetroFE waits until the emulator is done, so unless the emulator returns before it is complete this should not happen.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk


ryuuji

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 166
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #17 on: April 23, 2017, 02:42:50 PM »
It will be cool if RetroFE would detect automatically the first letter in the game name and if the layout have a xml entry for letters (like the set ikarikoitz used) will show the corresponding letter provided by the layout.
-<letter tag> in layout.xml
-<layout folder/common/letter/a.png;b.png......z.png

iGarikoitz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: +8/-0
    • View Profile
    • YouTube
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #18 on: April 23, 2017, 02:44:39 PM »
When does it do that? With all emulators or just some or ...? RetroFE waits until the emulator is done, so unless the emulator returns before it is complete this should not happen.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

When I play in retroarch the <video> of the layout is still listening.

The problem is with the <video> tag.
The <reloadableVideo> tag works without problems.

Pieter Hulshoff

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1117
  • Karma: +18/-0
    • View Profile
    • Towel 42
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #19 on: April 23, 2017, 02:45:09 PM »
That sounds easy enough to add. I'll have a look.

I'll also check out the <video> tag issue.
« Last Edit: April 23, 2017, 02:47:05 PM by Pieter Hulshoff »

iGarikoitz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: +8/-0
    • View Profile
    • YouTube
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #20 on: April 23, 2017, 03:23:45 PM »
Thanks Pieter Hulshoff  ;)

ryuuji and Pieter HulshoffWe we could chat using the Discord application to speed up the correction of bugs and errors that we find in RetroFE.

Pieter Hulshoff

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1117
  • Karma: +18/-0
    • View Profile
    • Towel 42
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #21 on: April 23, 2017, 06:32:53 PM »
I think I could use a few more programmers to get all the wishes implemented. 😀 My spare time is rather limited after all.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk


ryuuji

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 166
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #22 on: April 23, 2017, 06:50:39 PM »
Yup, mine also + I can't code :P

Pieter Hulshoff

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1117
  • Karma: +18/-0
    • View Profile
    • Towel 42
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #23 on: April 23, 2017, 09:37:53 PM »
Ok, I released 0.8.3 at http://retrofe.nl/SMF/index.php?topic=150.msg1445#msg1445
Let me know if that helps any. :)

iGarikoitz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: +8/-0
    • View Profile
    • YouTube
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #24 on: April 23, 2017, 10:02:22 PM »
Ok, I released 0.8.3 at http://retrofe.nl/SMF/index.php?topic=150.msg1445#msg1445
Let me know if that helps any. :)

The "firstLetter" type works great! I no longer need to do tricks to display the index of letters.

The problem with the <video> tag has also been fixed. Thank you so much Pieter Hulshoff, you're the boss.

dougan78

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 142
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #25 on: April 24, 2017, 01:12:45 AM »
I think I could use a few more programmers to get all the wishes implemented. 😀 My spare time is rather limited after all.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Yet you keep adding features.  Hats off to ya!  Its appreciated!

Sent from my SM-G920V using Tapatalk


NeoID

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: (Wip) Aurora V2, I have to think about it
« Reply #26 on: April 26, 2017, 08:03:16 AM »
I love your work igarikoitz! Awesome piece of work!
Really looking forward to your theme and I hope you'll share it with the rest of the community. I've watched your videos on YouTube multiple times and I think you have some fantastic ideas. There are only a few good themes for arcade front-ends (themes that are not "bloated" and crowded) and yours is definitively one of the best!

If I can help you out with any scripts that mass generate images or such, please get in touch with me. :)

iGarikoitz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: +8/-0
    • View Profile
    • YouTube
Re: Aura
« Reply #27 on: May 07, 2017, 11:17:43 PM »
A sample of how is the new theme "Aura"

https://youtu.be/1TphNs3Wls8

Tomorrow I will edit the video to show it to 1080P and with sound. Sorry but here in Spain it's too late and I'm getting up early to go to work

ryuuji

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 166
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Aura
« Reply #28 on: May 08, 2017, 06:43:34 AM »
Cool. Wish RetroFE could support a designed button press to show/hide game details :P.
Keep it up!

NeoID

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Aura
« Reply #29 on: May 08, 2017, 08:20:45 AM »
Wow, that's impressive. If that would to become the default theme for RetroFE it would be without doubt the nicest front-end out there. I just love how clean it is and the icons!

I assume the "information"-page is timing based? Would be nice to be able to toggle it by pressing a button like in Kodi. There you can press "i" for information when you have a item highlighted.