Author Topic: Start JoytoKey with retroFE  (Read 128 times)

Lowspecs

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
Start JoytoKey with retroFE
« on: June 20, 2020, 02:27:50 PM »
Hello,

I'm new to RetroFE but i achieve to make some nice thing so i'm trying different thing with wiki help.

But i can't figue how to make JoyToKey Launch at same time that retroFE, is there a built in way to do it ? I can't fing anything when i search for "joytokey" work in the documentation.

Thanks for your help !

Lowspecs

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
Re: Start JoytoKey with retroFE
« Reply #1 on: July 05, 2020, 08:04:06 PM »
The only solution i found was to pick the retroFE 0.10.0 first release with the exe wich launch Joytokey... The second one don't have Joytokey or Antimicro at launch :(

Pieter Hulshoff

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1272
  • Karma: +26/-0
    • View Profile
    • Towel 42
Re: Start JoytoKey with retroFE
« Reply #2 on: July 05, 2020, 08:31:07 PM »
You could always start both using a .bat file. That's what the previous .exe was: a converted .bat file.

Lowspecs

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
Re: Start JoytoKey with retroFE
« Reply #3 on: July 05, 2020, 08:32:18 PM »
I don't know how to make batch, do you have the code to make one with JoytoKey or Antimicro ?