Author Topic: layout menuIndex problem  (Read 3613 times)

dustind900

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 104
  • Karma: +9/-3
    • View Profile
layout menuIndex problem
« on: September 02, 2017, 02:48:21 AM »
Using the latest version of RetroFE I can't get menuIndex=">1" to work. All other values for menuIndex are working fine for me except the greater than or less than values.

Pieter Hulshoff

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1534
  • Karma: +46/-14
    • View Profile
    • Towel 42
Re: layout menuIndex problem
« Reply #1 on: September 02, 2017, 07:14:15 AM »
I'll run some tests. Can you send me your layout.xml and log.txt?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk


dustind900

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 104
  • Karma: +9/-3
    • View Profile
Re: layout menuIndex problem
« Reply #2 on: September 02, 2017, 10:10:55 PM »
I'm just editing the default theme, but I didn't get far before I noticed the problem.

Code: [Select]
line #1747
<!-- Floor -->

Code: [Select]
line #1777
<!-- Information Wall -->

Pieter Hulshoff

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1534
  • Karma: +46/-14
    • View Profile
    • Towel 42
Re: layout menuIndex problem
« Reply #3 on: September 08, 2017, 10:34:53 AM »
You're right; there's a bug in the code. I've fixed it in bit bucket, and will run some more tests before creating a new release.

dustind900

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 104
  • Karma: +9/-3
    • View Profile
Re: layout menuIndex problem
« Reply #4 on: September 10, 2017, 11:42:37 PM »
Thanks